×

Institut za javno zdravstvo je Republičkom štabu za vanredne situacije predložio raspuštanje karantina na teritoriji RS, rekao je Branislav Zeljković, v.d. direktora Instituta za javno zdravstvo RS.

Foto: Screenshot
 

Zeljković je dodao da će pacijenti sa lakšom kliničkom slikom ili asimptomatski pacijenti biti upućeni u kućnu izolaciju na 14 dana.

"U posljednje vrijeme veliki broj oboljelih ima blažu kliničku sliku i u skladu s tim Institut je predložio da se postepeno raspuste republički karantini u smislu da se osobe iz tih karantina u skladu sa procjenom šalju u kućnu izolaciju", rekao je Zeljković.

Dodao je da je u posljednja 24 časa u RS virus korona je potvrđen kod 31 osobe.

/Nezavisne/

Vrijeme u Bijeljini

Temperatura: 20.1 ℃
Vlažnost vazduha: 63%
Vazdušni pritisak: 1003.3 mbar
Padavine: 0.0 mm

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 8. juli 2020. godine Ujutro u većini predjela vedro, na istoku lokalno oblačno, po kotlinama i duž riječnih tokova sa maglom i svježe. Tokom dana sunčano, uz lokalno malu do umjerenu dnevnu oblačnost i porast dnevne temperature. Vjetar: slab i promjenjljiv, uglavnom istočni.
Planirana isključenja električne energije 8. juli 2020.   Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS G. BRODAC 2 Jedan NN izalz prema domu 08:30 13:00 TS MILJEVIĆI ŽTS Jedan NN izlaz 08:30 14:00 TS D.CRNJELOVO 6 VRULJA 2 Jeda
Informacija o vodosnabdijevanju – 7.7.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Stefana Dečanskog (od crkve do Ljelje
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu