CSS Ticker Example
  • Vrijeme u Bijeljini:
  • Temperatura: 14.5 ℃
  • Vlažnost vazduha: 79 %
  • Pritisak: 993.6 mbar
  • Padavine: 0.7 mm
×

/Foto: SemberijaInfo/

Podizanjem zastave Republike Srpske, Grad Bijeljina se pridružio u podršci obilježavanja 15. septembra, Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Ovaj praznik će od ovog 15. septembra ubuduće biti obilježavan u Republici Srpskoj i Srbiji u znak sjećanja na dan kada je u Prvom svjetskom ratu 1918. godine probijen Solunski front.

Gradonačelnik Mićo Mićić, zamjenik gradonačelnika Marko Mihajlović i predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević, podigli su zastave ispred zgrade Gradske uprave.

-Cilj nam je da u čitavom srpskom korpusu imamo jedinstvo, da budemo složni i jedinstveni u želji da živimo zajedno u okruženju koje će poštovati srpski narod, gdje ćemo i mi poštovati druge, cilj nam je da opstanemo na ovim prostorima i da obezbijedimo prosperitet svih građana u modernoj državi, rekao je gradonačelnik Mićić.

Predsjednik Skupštine Aleksandar Đurđević naglasio je da saradnja Republike Srpske i Srbije nikad nije bila bolja, a to se ogleda ne samo kroz obilježavanje važnih datuma iz istorije, već i kroz brojne investicione projekte -Srbija direktno pomaže Republici Srpskoj i svaka lokalna zajednica je to osjetila.

Bijeljina je jedan od gradova u Republici Srpskoj koji je dobio najviše investicionih projekata, a u narednom periodu očekujemo još mnogo toga što ćemo raditi zajedno.

Jedan od izuzetno značajnih projekata je auto put koji će povezati dvije srpske prestonice, Banja Luku i Beograd, a svakako da ćemo u budućnosti imati još mnogo značajnih zajedničkih projekata, rekao je Đurđević.

Izvor: Semberija info

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 26, 27. i 28. septembar 2020. godine U subotu oblačno sa kišom. Jutarnja temperatura između 7 i 12, a najviša dnevna između 11 i 16 ℃. U nedelju oblačno sa kišom. Na planinama će padati i snijeg. Jutarnja temperatura između 4 i 10, a najviša dnevna između 10 i 16℃. U ponedel
Planirana isključenja električne energije za 25. septembar 2020.   Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS KARAĐORĐEVA 1 Jedan NN izlaz ulice Vojvode Stepe i Braće Gavrić 08:00 11:00 TS AMAJLIJE-KOVANLUCI Jedan NN izlaz 10:00 12:00
Informacija o vodosnabdijevanju za 25. septembar 2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Božidara Žugića u Bijeljin
HIT NEDJELJE
  1. Hit nedelje:
  2. Glasajte!
Glasajte za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co