CSS Ticker Example
  • Vrijeme u Bijeljini:
  • Temperatura: 25.1 ℃
  • Vlažnost vazduha: 71 %
  • Pritisak: 1000.3 mbar
  • Padavine: 0.0 mm
×

Na području gradova Tuzle i Bijeljine spovedene su pojačane kontrolne aktivnosti prometovanja roba i tom prilikom privremeno je oduzeta razna roba, ukupne tržišne vrijednosti oko 43.000 KM, saopšteno je iz Uprave za indirektno oprezivanje BiH.

Foto: UIO BiH
 
 

Na osnovu operativnog rada i preduzetih aktivnosti na terenu, na području grada Tuzle i Tuzlanskog kantona, ovlašteni službenici Uprave za indirektno oporezivanje regionalnog centra Tuzla, identifikovali su nekoliko osoba koje vrše distribuciju i prodaju duvana i cigareta.

"Prilikom sprovođenja navedenih aktivnosti pronađeno je 5644 paklica raznih cigareta (FM, King) i 7,5  kg sitno rezanog duvana. Navedena roba nije bila obilježena akciznim markicama koje izdaje Uprava za indirektno oporezivanje", saošteno je iz UIO BiH.

Takođe, tokom vršenja pojačane kontrole, na području grada Bijeljine, privremeno je oduzeta veća količina robe stranog porijekla koja nije prošla redovnu carinsku proceduru, a radi se o masažerima. Prilikom rada na navedenoj putnoj komunikaciji uočeno je vozilo u kojem se nalazila pomenuta roba.

Protiv identifikovanih osoba biće poduzete mjere i radnje po važećim pozitivnim zakonskim propisima.

U toku poduzimanja mjera iz svoje nadležnosti korištena je specijalistička oprema, kao i vozila donirana od strane Američke ambasade putem programa EXBS.

Uprava za neizravno oporezivanje BiH poziva sve građane da na našu otvorenu liniju 080 02 06 07 prijave svaki oblik utaje carine ili PDV-a, ili nelegalnu prodaju trošarinskih proizvoda. Svi pozivi su besplatni i potpuno anonimni.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 14. avgust 2020. godine Ujutru sunčano, ponegde sa maglom oko reka i po kotlinama. Tokom dana sunčano i sparno,  nestabilno, uz uslove za kišu i pljuskove lokalno praćene grmljavinom. Vjetar slab i promenljiv. Jutarnja temperatura od 18°C do 23°C. Najviša dnevna od 27°C do
Planirana isključenja električne energije za 14. avgust 2020.   Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS ČARDAČINE 5 NN izlaz prema Bijeljini 09:00 11:30 TS BATKOVIĆ MARIĆI Jedan NN izlaz 08:00 10:00 TS SP SELJO Jedan NN iz
Informacija o vodosnabdijevanju za 13. avgust 2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Stefana Dečanskog (potez od c
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu