×

U šatorskom karantinu na graničnom prelazu Rača nalazi se 16 lica za koje se očekuju rezultati testiranja na virus korona, rekao je danas gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Foto: ATV/screenshot

 

Prva osoba smještena je i u karantin u fiskulturnoj sali Osnovne škole “Vuk Karadžić”, gdje će biti u izolaciji narednih 14 dana.

U karantinu u Đačkom domu nalaze se tri osobe zaražene virusom korona, dok je četvrta zaražena majka sa troje maloljetne djece u kućnom karantinu, a peti zaraženi pacijent je u bolničkom karantinu.

Nakon sjednice gradskog Štaba za vanredne situacije, Mićić je rekao novinarima da u protekla 24 časa nije bilo prelazaka putnika na graničnom prelazima Rača i Pavlovića most na području Bijeljine.

Na Rači su granicu prešla 72 kamiona, pet na Pavlovića mostu.

On je naveo da je policija prekršajno kaznila osam lica koja nisu poštovala policijski čas, a zabranu kretanja za starije od 65 godina nije ispoštovalo jedno lice.

/SrpskaInfo/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 27. maj 2020. Ujutro i prijepodne promjenjljivo do pretežno oblačno, sa sunčanim intervalima na sjeveru, oko rijeka i po kotlinama sa maglom.   Sredinom dana mogući su povremeni pljuskovi, a biće mjestimično i kraćih sunčanih perioda. Poslepodne grmljavinski procesi na sjeve
Planirana isključenja električne energije za 27. maj 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS HASE 2 Jedan NN izlaz 11:00 12:00 TS D.TUCOVIĆA 3 Jedan NN izlaz, dio ulice Arsenija Čarnojevića 08:00 12:00 TS TABAŠNICA 3
Informacija o vodosnabdijevanju – 26.5.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Braće Lazić i Drinska u Janji, sa svim manjim priključnim, susjednim ulicama, te u Blo
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu