×

Humanitarna akcija "Respirator za Srpsku“ za samo nekoliko dana okupila je veliki broj privrednika, ustanova i pojedinaca koji su donirali novac za nabavku respiratora i druge medicinske opreme, koja u vrijeme epidemije virusa korona može spasiti brojne živote zaraženih građana.

Foto: InfoBijeljina
 

Pokretač akcije je bijeljinski privrednik i vlasnik kompanija „Elvako Metpro“ i „TRB“ Slaven Ristić, na čiji poziv su se do sada odazvala preduzeća, odnosno, ustanove iz bijeljinske regije:

Sport Vižn (Sport Vision)

Spark

DMV

Semberija Transport

Higra

Spektar Drink

Gradska uprava Grada Bijeljina

Dragstes

Alumina

Intergaj

Naša banka

Rotari klub Bijeljina

Medaljon promet

Mega drvo

Rakić Komerc

Elefant solušns (Elephant Solutions)

Savić Kompani (Savić Company)

Mihajlović

Apoteke DR Golić

Prizma

CSP

Pansion

Bodaksko Impeks (Bodaxco Impex)

Mojić

Ekskalibura (Excalibura)

ZP Komerc

Telrad Inženjering

Falkon (Falcon),

Svoj doprinos su dala i brojna fizička lica.

Iznos prikupljenih sredstava premašio je iznos od 700.000 KM, pa će pored kupovine respiratora, novac biti korišćen i za nabavku dodatne medicinske opreme, zaštitnih sredstava, pomoć ugroženim kategorijama i slične namjene, po prioritetima koje odredi Gradski štab za vanredne situacije.

Direktor Bolnice „Sveti Vračevi“ Milica Lovrić je zahvalila svim donatorima, kao i preduzećima „Sloboprom“, „Orao“, „Oktan promet“ i „Buk promet“, koja su takođe donirala sredstva za nabavku opreme neophodne za funkcionisanje karantina, odnosno kupovinu monitora, portabilnog rentgen-aparata, oksimetara i ostale opreme za Bolnicu u narednom periodu.

Poziv za učešće u ovoj humanitarnoj akciji ostaje otvoren za sva pravna i fizička lica, a uplate se mogu izvršiti na račun:

Naša banka a.d. Bijeljina:  554 001 0000 1246 29

Svrha plaćanja: Akcija RESPIRATOR ZA SRPSKU

/InfoBijeljina/

 

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 27. maj 2020. Ujutro i prijepodne promjenjljivo do pretežno oblačno, sa sunčanim intervalima na sjeveru, oko rijeka i po kotlinama sa maglom.   Sredinom dana mogući su povremeni pljuskovi, a biće mjestimično i kraćih sunčanih perioda. Poslepodne grmljavinski procesi na sjeve
Planirana isključenja električne energije za 27. maj 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS HASE 2 Jedan NN izlaz 11:00 12:00 TS D.TUCOVIĆA 3 Jedan NN izlaz, dio ulice Arsenija Čarnojevića 08:00 12:00 TS TABAŠNICA 3
Informacija o vodosnabdijevanju – 26.5.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Braće Lazić i Drinska u Janji, sa svim manjim priključnim, susjednim ulicama, te u Blo
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu