×

Sa 300 maraka biće kažnjena Bijeljinka, koja je proteklih dana zbog odlaganja pepela u kanalizaciju istopila oko šest metara cijevi, potvrđeno je portalu InfoBijeljina.

Foto: InfoBijeljina


Sve se ovo dogodilo u Ulici Dimitrija Tucovića, gdje su u toku radovi na sanaciji i zamjeni kanalizacionih cijevi koje su uništene.

Iz bijeljinskog Vodovoda i kanalizacije su za InfoBijeljina potvrdili da im je prijavljen slučaj, te da su radovi u toku.

„Gospođa je bacala pepeo u otvore i time napravila štetu, jer je u pepelu bilo nesagorjelog žara koji je prouzrokovao topljenje. Prvo je Vatrogascima prijavljeno da iz šahtova izlazi dim, a oni su po izlasku na teren lokalizovali i spriječili dalju paljevinu. Upoznali su nas sa tim i naše ekipe su izašle na teren i dalje postupaju na saniranju svega toga“, rečeno je za InfoBijeljina u Vodovodu.

Dodaju i da dalje postupanje vodi Stambeno-komunalno odjeljenje, kako bi se morao sanirati i srediti put, koji je propao nakon topljenja cijevi.

„Šteta koja je prouzrokovana mora se srediti i sanirati, ali se sudskim putem moja naplatiti trošak na ime pričinjene štete na putnoj infrastrukturi, ukoliko ona sama ne prihvati troškove saniranja“, dodali su iz Komunalne policije.

/InfoBijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  Ujutro oblačno sa slabom kišom. Do podneva prestanak padavina i brzo razvedravanje usled pojačanog severozapadnog vetra. Tokom dana promenljivo oblačno vreme uz sunčane periode i vetrovito. Veče pretežno vedro i suvo. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C. Najviša dnevna na sjeve
Planirana isključenja električne energije za 1. mart 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV EKONOMIJA Naseljena mjesta : Stara ciglana, dio Obarske, Bukovica 09:00 17:00 09:15 17:15
Informacija o vodosnabdijevanju – 28.2.2020. Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mje
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit mjeseca
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu