×

Stana Belivuk (80) ima sina koji ima 60 godina, ali u TV ispovijesti je otkrila da je u bolnici prije 60 godina rodila djevojčicu, koja je umrla na porođaju, a da su joj donijeli živog dječaka na dojenje!

Bio je težak porođaj. Tu je bila ta babica, koja je bila i domaćica, i kuharica, sve! Skakala je po meni, rashekla me je dole, ispadne mi dijete, djevojčica! Kažu ona je mrtva! Jadna djevojčica! Odvela me u sobu!

Legla sam jedva u krevet, iscprljena, odmah sam zaspala. Kad sam se probudila, bio je mrak, vidim onaj željezni krevetić, i beba unutra. Tu stoji ova babica, prilazi i kaže “Hajde podoj dijete”.

Kako kad si rekla da je mrtva? Ona meni daje bebu! On je tako halapljivo vukao da nisam mogla da izdržim, išla je krv – priča žena, koja sebe zove samo “majkom na papiru”.

Sutradan je drugarica došla po nju, a kada su je dovezli kući, njena majka je obavijestila policiju i zvaničnike u Rumi (tu je bio i načelnik SUP) šta se desilo, rekla je Stana Belivuk.

Mama je došla i rekla: Ona je dobila tuđe dijete!

Njima su rekli da će čekati 48 sati da se neko javi, ili će dijete otići u sirotište, a da ona nije dala da bebu nose.

Došao je moj muž, pitali smo se šta da radimo, a onda je on rekao: Pa, dijete je dijete…

Osim majke, muža, i drugarice, još su inspektori znali da je kod nje tuđe dijete.

Tvrdi i da nije platila ništa, već da joj je dijete “samo dato”.

Stana je imala 19 godina, a njen muž 22. Porođaj se desio 11.avgusta u 9.15 ujutru. Muž je bio na brodu, i došao je tek mjesec dana nakon porođaja.

Stana nije dobila rješenje o usvajanju, i to je sporno, rečeno je u emisiji.

Ana Pejić, predsjednica Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine kaže da je porodilište u Rumi javilo matičnoj službi da je Stana rodila muško dijete, i to u 6 popodne.

Ovo je presedan! Ova žena priznaje da nije rodila to dijete! Nama je matičar dao lažnu prijavu da je Stana rodila to ijdete! To je presedan, to je najveće otkriće u Staninoj priči.
Zašto se to dijete rodilo? Da li je neka žena dobila njeno mrtvo dijete? Stana nije tražila to dijete, njoj je ugurano u ruke, dijete je trebalo da se “skloni”, mi ne znamo zašto – kaže Pejićka.
Papir je potpisala babica Radovanović Zorica, koja je preminula, ali Stana tvrdi da je ona nije porodila.

Pola godine nakon porođaja Stana je živjela u Rumi, sa strahom, da ga neko neće uzeti.

Proganjalo me je to, pitala sam se “Bože ko te je ostavio”. Nisam pogana žena. Kada se oženio, počeo je da se raspituje, njegova žena je to “čačkala”… – kaže Stana.

Stana je kazala i da je sigurna da je djevojčica na porođaju bila mrtva!

/Hayat/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  Ujutro oblačno sa slabom kišom. Do podneva prestanak padavina i brzo razvedravanje usled pojačanog severozapadnog vetra. Tokom dana promenljivo oblačno vreme uz sunčane periode i vetrovito. Veče pretežno vedro i suvo. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C. Najviša dnevna na sjeve
Planirana isključenja električne energije za 1. mart 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV EKONOMIJA Naseljena mjesta : Stara ciglana, dio Obarske, Bukovica 09:00 17:00 09:15 17:15
Informacija o vodosnabdijevanju – 28.2.2020. Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mje
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit mjeseca
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu