×

Zbog funkcionalnog ispitivanja SCADA sistema, u sredu 15. januara, mogući su kraći zastoji u isporuci električne energije kupcima koji se snabdevaju sa ČTS 35/10 kV „Bijeljina II”.

 

U vremenu od 8 do 15 časova, povremeni kraći zastoji su mogući za kupce koji se snabdevaju sa sledećih 10 kV dalekovoda:

 „Novi Mlin“, „RMK“, „D. Tucovića“, „Kruševlje“, „Srednjoškolski centar“,  „Novo Selo“, „Industrija 1“, „Gojsovac 2“, „Orao“, „Poslovnica“ i „Gojsovac“.

Reč je o kupcima u ulicama: Račanskoj, Komitskoja, Beogradskoj, Živojina Mišića i pripadajućim sporednim ulicama, kao i u delu ulice Dimitrija Tucovića i delu naselja „Kruševlje“.

Povremeni kraći zastoji su mogući i u naseljenim mestima Popovi, Amajlije, Dijelovi i Novo Selo.

Takođe, zbog ispitivanja SCADA sistema, u četvrtak 16. januara, u vremenu od 8 do 15 časova, povremeni kraći zastoji su mogući za kupce koji se snabdevaju sa TS 35/10 kV „Dvorovi“, a radi se o kupcima u Dvorovima, Triješnici, Krivoj Bari, Međašima i Trnjacima.

Iz istih razloga i u istom vremenskom intervalu, u četvrtak su mogući kraći zastoji i za kupce koji se električnom energijom snadbevaju sa TS 35/10 kV „Ostojićevo“, a reč je o kupcima u naseljenim mestima Ostojićevo, Batković, Mala Obarska, Brodac, Balatun, Velino Selo, u delu Velike Obarske, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.

Elektro-Bijeljina moli kupce da uvaže ove kraće zastoje.

/Pan radio/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu