×

Građani Bijeljine, koji su korisnici Gradske toplane, od večeras će imati tople radijatore, najavio je direktor Toplane Mladen Krasavac.

Foto: InfoBijeljina

 

"Na lageru imamo dovoljno energenta, cijenu grijanja nismo mijenjali i trudićemo se da naših 1.200 korisnika bude zadovoljno uslugom narednih šest mjeseci", rekao je Krasavac Srni.

Krasavac je istakao posljednje tri godine nije bilo kvarova koji bi izazvali prekid u isporuci toplotne energije, te da je prije početka ove sezone grijanja urađen dobar remont u kotlovnici i osnovni remont toplovodne mreže.

On je naveo da Toplana u Bijeljini godišnje utroši do 4.500 tona uglja, a sa očekivanim završetkom gasifikacije grada razmišlja se i o njenom prelasku na gas kao osnovni energent, što bi bila ogromna ekološka prednost.

Krasavac je pozvao građane i pravna lica da izmire dugovanja za utrošenu toplotnu energiju u iznosu od 173.000 KM, od čega građani duguju 141.000 KM, a pravna lica 32.000 KM.

/InfoBijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro malo do umereno oblačno i svežije, na višim planinama i slab mraz, a oko reka i po kotlinama sa maglom. Tokom dana uz umerenu nisku oblačnost i ređe sunčane intervale,a ponegde se magla može zadržati do podneva. Jutarnja temperatura od 3°C do 7°C, na planinama oko 1°C, na istoku na visini
Planirana isključenja električne energije za 22.11.2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS Centar 9 Komplet TS, Trg Đenerala Draže Mihajlovića, (nova zgrada "Tehnike inženjering") 08:00 11:00 TS Donje
Informacija o vodosnabdijevanju – 20.11. 2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u ulicama Stefana Dečanskog, Milovana Glišića, Vladimira Gaćinović
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu