×

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić obišao je juče u centru ove opštine radove na asfaltiranju parkinga između dvije zgrade za porodice iz boračke populacije.

Perić je izrazio zadovoljstvo jer se obavljaju radovi na rekonstrukciji ulica i parking mjesta u centru Ugljevika.
– U protekloj sedmici presvukli smo novim asfaltom parking kod zgrade opštinske administracije, danas se izvode radovi na drugom parkingu, a nastavljamo i rekonstrukciju gradskih ulica – rekao je Perić.

On je podsjetio da se za rekonstrukcija ova dva parkinga, te dvije ulice i makadamskih puteva u ruralnim mjesnim zajednicama iz budžeta opštine Ugljevik izdvojeno 175.000 KM.

/Srpskainfo/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu