×

Bijeljinski vrtići od 7. do 13. oktobra obilježavaju Međunarodnu nedjelju djeteta koja ima za cilj da usmjeri pažnju odraslih na važnost poštovanja dječijih prava bez diskriminacije, uz poštovanje principa najboljeg interesa djeteta.

 

Direktor JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ Slaviša Vujanović izrazio je zadovoljstvo što ova javna ustanova radi punim kapacitetom u pet objekata. Tri objekta „Čika Jove Zmaja“ su na urbanom području, a dva u seoskim mjesnim zajednicama - u Dvorovima i u Novom Naselju u Janji.

- Naporima Gradske uprave, u novom objektu koji je građen namjenski za djecu predškolskog uzrasta, od oktobra smo opremili još dvije sobe, tako da danas u „Plavom čuperku“ boravi 71 dijete, a razvrstani su po uzrastima u grupe - mlađa jaslička grupa, starija jaslička grupa, mlađa vrtićka grupa i srednja vrtićka grupa - dodao je Vujanović.

JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ pohađa 520 djece, a Međunarodnu nedjelju djeteta koja ove godine nosi slogan „Moja nedjelja - moja godina“ obilježiće nizom aktivnosti u kojima će, pored djece i vaspitača, učestvovati i roditelji.

/Pan radio/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  Ujutro vedro a zatim brz dolazak oblačnosti sa zapada koja će se tokom poslepodneva proširiti, uz suvo vrijeme. Biće ponovo toplije u odnosu na prethodni dan. Najviša dnevna od 12°C do 17°C, na sjeveru i sjeveroistoku i oko 20°C.   U srijedu (26.02.): Približavanje visinske
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu