×

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina pronašli su oko 645 grama kokaina, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci i jedan pištolj, te uhapsili lice čiji su inicijali R.S. kod kojeg je to pronađeno.

Droga i oružje pronađeni su u pretresu stana i drugih prostorija koje R.S. koristi u Bijeljini, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

"Prilikom pretresa prostorija koje koristi lice R.S. u Bijeljini oduzeto je oko 645 grama bijele praškaste materije koja asocira na kokain, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci, veći broj predmeta sa tragovima droge na sebi, kao i predmeti koji potiču iz krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge, te jedan pištolj", navedeno je u saopštenju.

Lice R.S. je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, predato u nadležnost Okružnom javiom tužilaštvu u Bijeljini.

Pretres, koji je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda i uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, realizovan je s ciljem sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge.

 

SERVISNE INFORMACIJE
Tokom dana i popodne pretržno sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i nadprosječno toplo za ovo doba godine. Vjetar slab, južni, jugoistočni i istočni. Najviša dnevna od 23°C do 27°C. U utorak (15.10.): Ujutro pretežno vedro, a u Krajini mjestimično oblačnije, oko rijeka i po kotlinama mjestimič
Planirana isključenja električne energije za 15. 10. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 1 Jedan NN izlaz 08:00 13:00 TS Hase 2 Jedan NN izlaz 08:00 10:00 TS Amajli
Informacija o vodosnabdijevanju – 14.10. 2019. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u Ulici Božidara Žugića u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu