×

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina pronašli su oko 645 grama kokaina, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci i jedan pištolj, te uhapsili lice čiji su inicijali R.S. kod kojeg je to pronađeno.

Droga i oružje pronađeni su u pretresu stana i drugih prostorija koje R.S. koristi u Bijeljini, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

"Prilikom pretresa prostorija koje koristi lice R.S. u Bijeljini oduzeto je oko 645 grama bijele praškaste materije koja asocira na kokain, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci, veći broj predmeta sa tragovima droge na sebi, kao i predmeti koji potiču iz krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge, te jedan pištolj", navedeno je u saopštenju.

Lice R.S. je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, predato u nadležnost Okružnom javiom tužilaštvu u Bijeljini.

Pretres, koji je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda i uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, realizovan je s ciljem sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge.

 

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu