×

Već duže vrijeme putevima Srpske na bezbjednost u saobraćaju utiču policijska vozila sa ugrađenim uređajima za kontrolisanje brzine kretanja tzv. presretači. Presretači brzinu vožnje mogu mjeriti u stanju mirovanja ali i da rade u pokretu.

Foto: InfoBijeljina


Ekipa portala InfoBijeljina provela je par sati u patroli sa presretačem i uvidjela da sve više vozača vozi po ograničenju i poštuje propise, pa je zbog toga kako kažu i policijski službenici, saobraćaj dosta "umiren".

Tokom vremena provedenog sa patrolom saznali smo i kako funkcioniše proces praćenja pomoću presretača koji je u stanju mirovanja. Tom prilikom bilo je i vozača koji ne poštuju propise. Škoda koja nam je dolazila u susret kretala se brzinom od 132km/h. Tom vozaču kazna će biti uručena poštom.

Drugi mod funkcionisanja presretača je da uređaj registruje vozilo koje dolazi u susret te dojavljuje najbližoj patroli koja ga zaustavlja i sankcioniše. Ovim principom sankcionisan je vozač iz Makedonije koji je vozio 19 km/h preko ograničenja.

Treći vozač kažnjen je nakon što je pretekao presretača pri brzini od 95 km/h. Presretač ga je sustigao, obišao, a zatim i pokazao snimak prekršaja.

Kako je bilo u patroli sa presretačem, pogledajte u video prilogu portala InfoBijeljina.

/InfoBijeljina/

 

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 22.1.2020. godine Ujutro hladno i pretežno vedro ili sa malom oblačnošću, oko rijeka i u kotlinskim predjelima lokalna magla. Tokom dana sunčano uz malu dnevnu oblačnost i porast dnevne temperature. Jutarnja temperatura vazduha od -5°C do -1°C, na planinama i visoravnima oko
Planirana isključenja električne energije za 23.1.2020.       Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV V. OBARSKA iza L.R. 4 Srednja Čađavica i Ljeljenča 08:30 13:00  
Informacija o vodosnabdijevanju – 22.1.2020. Zbog otklanjanja kvarova, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u ulicama Skendera Kulenovića u Bijeljini, Bijeljinska i Šarampova u Janji, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Glogovac i Kojčin
HIT NEDJELJE

Nothing found!

NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu