×

Profit ostvaren u ovogodišnjoj dobroj turističkoj sezoni na otvorenim bazenima Banje Dvorovi u Bijeljini biće usmjeren za nastavak ulaganja u medicinski i rehabilitacioni sektor ovog kompleksa, najavio je direktor Banje Milorad Zekić.

Foto: InfoBijeljina


"Izdvajanje Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske za Banju Dvorovi povećano je sa 200.000 KM iz ranijih godina na 280.000 KM ove godine, a najveći dio profita ostvaren uspješnom turističkom sezonom uložićemo u razvoj najvažnije banjske aktivnosti-pružanje medicinskih i rehabilitacionih usluga", rekao je Zekić Srni.

On očekuje da će u okviru banjskog kompleksa u oktobru biti završena izgradnja zatvorenog bazena koji će imati i komercijalnu upotrebu.

Prema riječima Zekića, izgradnja zatvorenog bazena čije su dimenzije 15 sa 16 metara je investicija od milion KM.

"Banja Dvorovi rješava se nagomilanih problema iz ranijih godina i naše poslovanje se stabilizuje", ocijenio je Zekić.

On navodi da profit Banje u turističkom dijelu obezbjeđuje planirana posjeta između 70.000 i 100.000 gostiju na otvorenim bazenima, a polovinom avgusta ostvareno je 60.000 posjetilaca.

Banja Dvorovi ima ljekovitu mineralnu vodu, sportsko-rekreativni centar sa pet bazena kapaciteta 6.000 posjetilaca, Hotel "Sveti Stefan" sa 42 sobe i restoran "Izvor" kapaciteta 400 mjesta, te sportske terene za tenis, mali fudbal, rukomet, odbojku i košarku.

/InfoBijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro pretežno vedro, a oko rijeka mjestimično magla i sumaglica. Tokom dana sunčano i prijatno toplo vrijeme uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost. Vjetar uglavnom slab, zapadni i sjeverozapadni, u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, na planinama od 7°C. Najviša dnevn
Planirana isključenja električne energije za 17. 9. 2019.    Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS Popovi-Drina Jedan NN izlaz  09:00 12:00 TS Centar 1 Jedan NN izlaz: ul. Kneginje Milice  08:30
Informacija o vodosnabdijevanju – 19. 9. 2019. Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Ste
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu