×

Predsjednik njemačke korporacije "Sapa Thale Group" Mai Vu Min razgovarao je danas u Bijeljini sa gradonačelnikom Mićom Mićićem o eventualnim ulaganjima na području Bijeljine.

Milijarder Mai Vu Min


Nakon dva dana boravka u BiH, gospodin Min je identifikovao projekte u koje bi želio da investira u Republici Srpskoj, a susret sa gradonačelnikom Mićićem je ocijenio kao kvalitetan, dodajući da upravo ovakvi susreti daju sigurnost koja je potrebna za investiranje.

- Investicioni projekti u auto-puteve i geotermalnu energiju su prilike koje naša komapnija vidi kao dobre mogućnosti za ulaganje na ovim prostorima - zaključio je Min.

Tokom sastanka razmotrene su mogućnosti za investiranje ove međunarodne kompanije i u Bijeljinu, a tom prilikom gospodinu Minu su prezentovani prirodni i privredni potencijali Semberije.

- Zadovoljstvo mi je što je u okviru posjete Republici Srpskoj u Bijeljinu došao jedan od vodećih svjetskih investitora. Mi smo iskoristili priliku da pokažemo koje oblasti su pogodne za velike investicije. Istakli smo da nam je poljoprivreda glavna snaga, ali da su veliki potencijali Semberije - geotermalna voda, turizam i drvna industrija.

/Pan radio/

 

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (15.06): Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i vruće. I dalje visok indeks UV zračenja uz lokalno malu oblačnost.  Jutarnja temperatura od 16°C do 21°C. Najviša dnevna temperatura od 32°C do 37°C. U nedjelju (16.06): Ujutro vedro, a tokom prijepodneva sunčano i vruće. Tokom dana jak razvo
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 17. 6. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS D. Brodac 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  D. Brodac-škola Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-14:00   Elektroe
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 17.6.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Lozničkoj ulici u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Pučile i Amajlije. Usljed nestanka e
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu