×

Predsjednik njemačke korporacije "Sapa Thale Group" Mai Vu Min razgovarao je danas u Bijeljini sa gradonačelnikom Mićom Mićićem o eventualnim ulaganjima na području Bijeljine.

Milijarder Mai Vu Min


Nakon dva dana boravka u BiH, gospodin Min je identifikovao projekte u koje bi želio da investira u Republici Srpskoj, a susret sa gradonačelnikom Mićićem je ocijenio kao kvalitetan, dodajući da upravo ovakvi susreti daju sigurnost koja je potrebna za investiranje.

- Investicioni projekti u auto-puteve i geotermalnu energiju su prilike koje naša komapnija vidi kao dobre mogućnosti za ulaganje na ovim prostorima - zaključio je Min.

Tokom sastanka razmotrene su mogućnosti za investiranje ove međunarodne kompanije i u Bijeljinu, a tom prilikom gospodinu Minu su prezentovani prirodni i privredni potencijali Semberije.

- Zadovoljstvo mi je što je u okviru posjete Republici Srpskoj u Bijeljinu došao jedan od vodećih svjetskih investitora. Mi smo iskoristili priliku da pokažemo koje oblasti su pogodne za velike investicije. Istakli smo da nam je poljoprivreda glavna snaga, ali da su veliki potencijali Semberije - geotermalna voda, turizam i drvna industrija.

/Pan radio/

 

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (24.08): Ujutro promjenjljivo do pretežno oblačno na zapadu i sjeveru, u ostalim predjelima s umjerenom oblačnošću, a na jugu vedro. Tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima, uz promjenjljivu oblačnost i rast oblaka nestabilnosti. Popodne sa mjestimičnim pljuskovima i rijeđom grmljavi
Planirana isključenja električne energije za 25. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak DV 10 kV Novo selo Naseljena mjesta: Popovi, Dijelovi, Novo Selo, ulica Dimitrija Tucovića od semafora prema Žitoprometu,i dio ul
Informacija o vodosnabdijevanju – 23.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Vasilija Ostroškog, Petra Lubarde, V
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu