×

Policijska stanica Bijeljina, 07.06.2019. godine od strane lica D.B. primila je prijavu, da je lice E.S. iz putničkog automobila pucao iz automatske puške na njega i njegovo društvo.

 

Po primljenoj prijavi postupili su policijski službenici, koji su izvršili uviđaj lica mjesta.  Prilikom vršenja uviđaja pronađeno je 14 ispaljenih čaura koje su uzete sa lica mjesta.

Operativnim radom na terenu pronađen je osumnjičeni E.S. koji je i lišen slobode. Tokom kriminalističke obrade, došlo se do saznanja da je E.S. automatsku pušku sakrio kod A.B. iz Bijeljine, koja je zog toga lišena slobode.

Navdeni događaj dežurni tužilac je kvalifikao kao krivično djelo teškog ubistva u vezi sa pokušajem.

Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu E.S. (1976) iz Bijeljine je predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu.

Okružni sud u Bijeljini donio je rješenje o određivanju jednomjesečnog pritvora licu E.S.

/Pan radio, P.U. Bijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro svježe sa malom do umjerenom oblačnošću, a oko rijeka i po kotlinama sa maglom. Tokom dana sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i malo toplije sa prijatnom temperaturom bez vrućine. Vjetar slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 9°C do 14°C, na jugu do 18°C.
Planirana isključenja električne energije za 16. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Razlog prekida isporuke Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS D.Crnjelovo 2 Jedan NN izlaz Izrada priključka.          10:00 11:30 TS 
Informacija o vodosnabdijevanju – 16.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 07:00 do 13:00 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Dobrovoljačke Garde, Kralja Dragutina, Semberskih ratara i Petra Lubarde u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu