×

Maturanti bijeljinske Gimnazije “Filip Višnjić” prodefilovali su centrom grada ispraćeni željama porodice, prijatelja i brojnih sugrađana da im budućnost bude lijepa kao što im je lijepo matursko veče.

Mladost, ljepota i doza zrelosti oslikavali su se na bijeljinskom gradskom trgu, a povod je bilo još jedno matursko veče, ovoga puta učenika Gimnazije “Filip Višnjić”. Roditelji, mnogobrojni prijatelji i ostali građani došli su da isprate još jednu generaciju u novo poglavlje života.

“Ove godine ispraćamo osam odjeljenja, raspoređenih u tri smjera, odnosno 212 učenika. Ovo je jedna od boljih, mirnijih generacija naše škole. Jako nam je žao što odlaze. Posebno je bitno što je ovo posljednja generacija u prvih 100 godina postojanje ove škole, odnosno posljednja generacija u prvom vijeku postojanja”, rekao je direktor Vladimir Šavija.

Većina učenika srednjoškolsko školovanje pamtiće po prijateljstvima, i uglavnom svi nastavljaju dalje i nadaju se upisu željenog fakulteta.

Kao i svi maturanti i ovi su se brižljivo pripremali za matursko veče, birajući adekvatne haljine i odijela. Nakon okupljanja uslijedilo je fotografisanje, a uz malo pozitivne treme, naoružani osmijehom maturanti su prošetali do hotela "Drina", gdje će do kasnih večernjih časova slaviti završetak najbezbrižnijeg i ujedno najljepšeg dijela života.

BN TV

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (15.06): Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i vruće. I dalje visok indeks UV zračenja uz lokalno malu oblačnost.  Jutarnja temperatura od 16°C do 21°C. Najviša dnevna temperatura od 32°C do 37°C. U nedjelju (16.06): Ujutro vedro, a tokom prijepodneva sunčano i vruće. Tokom dana jak razvo
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 17. 6. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS D. Brodac 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  D. Brodac-škola Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-14:00   Elektroe
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 17.6.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Lozničkoj ulici u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Pučile i Amajlije. Usljed nestanka e
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu