×

Maturanti bijeljinske Gimnazije “Filip Višnjić” prodefilovali su centrom grada ispraćeni željama porodice, prijatelja i brojnih sugrađana da im budućnost bude lijepa kao što im je lijepo matursko veče.

Mladost, ljepota i doza zrelosti oslikavali su se na bijeljinskom gradskom trgu, a povod je bilo još jedno matursko veče, ovoga puta učenika Gimnazije “Filip Višnjić”. Roditelji, mnogobrojni prijatelji i ostali građani došli su da isprate još jednu generaciju u novo poglavlje života.

“Ove godine ispraćamo osam odjeljenja, raspoređenih u tri smjera, odnosno 212 učenika. Ovo je jedna od boljih, mirnijih generacija naše škole. Jako nam je žao što odlaze. Posebno je bitno što je ovo posljednja generacija u prvih 100 godina postojanje ove škole, odnosno posljednja generacija u prvom vijeku postojanja”, rekao je direktor Vladimir Šavija.

Većina učenika srednjoškolsko školovanje pamtiće po prijateljstvima, i uglavnom svi nastavljaju dalje i nadaju se upisu željenog fakulteta.

Kao i svi maturanti i ovi su se brižljivo pripremali za matursko veče, birajući adekvatne haljine i odijela. Nakon okupljanja uslijedilo je fotografisanje, a uz malo pozitivne treme, naoružani osmijehom maturanti su prošetali do hotela "Drina", gdje će do kasnih večernjih časova slaviti završetak najbezbrižnijeg i ujedno najljepšeg dijela života.

BN TV

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro svježe sa malom do umjerenom oblačnošću, a oko rijeka i po kotlinama sa maglom. Tokom dana sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i malo toplije sa prijatnom temperaturom bez vrućine. Vjetar slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 9°C do 14°C, na jugu do 18°C.
Planirana isključenja električne energije za 16. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Razlog prekida isporuke Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS D.Crnjelovo 2 Jedan NN izlaz Izrada priključka.          10:00 11:30 TS 
Informacija o vodosnabdijevanju – 16.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 07:00 do 13:00 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Dobrovoljačke Garde, Kralja Dragutina, Semberskih ratara i Petra Lubarde u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu