×

Oko 900 učenika završnih razreda srednjih škola na području Bijeljine će do kraja ovog mjeseca tradicionalno proslaviti završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Foto: Ilustracija
 
 

U Poljoprivrednoj i medicinskoj školi obrazovanje završava 226 učenika i oni će prvi matursko veče proslaviti u hotelu „Drina“ u ponedeljak, 20. maja a sutradan će se na istom mjestu okupiti 214 maturanata Gimnazije „Filip Višnjić“.

156 maturanta Ekonomske škole zajedno sa 12 maturanata srednje Muzičke škole „Stevan Stojanović Mokranjac“ za mjesto slavlja izabrali su hotel „Drina“ u srijedu, 22. maja. Tradicionalno, poslije okupljanja i fotografisanja ispred zgrade Gradske uprave, biće upriličen defile do hotela.

Završetak srednjoškolskog obrazovanja u Tehničkoj školi „Mihajlo Pupin“ 285 maturanata proslaviće u četvrtak, 23. maja u Etno selu Stanišići dok će sezonu proslava maturskih večeri u Semberiji zatvoriti 82 maturanta Srednje stručne škole iz Janje, koji će sa svojim profesorima proslaviti u petak, 24. maja u hotelu “Drina”.

Policijska uprava Bijeljina je povodom proslava drugarskih i maturskih večeri preduzela niz preventivnih aktivnosti s ciljem njihovog bezbjednog održavanja. Iz policije je najavljena pojačana kontrola na mjestima okupljanja i proslava, kao i svih učesnika u saobraćaju.

/Pan radio/

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (15.06): Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i vruće. I dalje visok indeks UV zračenja uz lokalno malu oblačnost.  Jutarnja temperatura od 16°C do 21°C. Najviša dnevna temperatura od 32°C do 37°C. U nedjelju (16.06): Ujutro vedro, a tokom prijepodneva sunčano i vruće. Tokom dana jak razvo
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 17. 6. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS D. Brodac 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  D. Brodac-škola Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-14:00   Elektroe
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 17.6.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Lozničkoj ulici u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Pučile i Amajlije. Usljed nestanka e
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu