×

Oko 900 učenika završnih razreda srednjih škola na području Bijeljine će do kraja ovog mjeseca tradicionalno proslaviti završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Foto: Ilustracija
 
 

U Poljoprivrednoj i medicinskoj školi obrazovanje završava 226 učenika i oni će prvi matursko veče proslaviti u hotelu „Drina“ u ponedeljak, 20. maja a sutradan će se na istom mjestu okupiti 214 maturanata Gimnazije „Filip Višnjić“.

156 maturanta Ekonomske škole zajedno sa 12 maturanata srednje Muzičke škole „Stevan Stojanović Mokranjac“ za mjesto slavlja izabrali su hotel „Drina“ u srijedu, 22. maja. Tradicionalno, poslije okupljanja i fotografisanja ispred zgrade Gradske uprave, biće upriličen defile do hotela.

Završetak srednjoškolskog obrazovanja u Tehničkoj školi „Mihajlo Pupin“ 285 maturanata proslaviće u četvrtak, 23. maja u Etno selu Stanišići dok će sezonu proslava maturskih večeri u Semberiji zatvoriti 82 maturanta Srednje stručne škole iz Janje, koji će sa svojim profesorima proslaviti u petak, 24. maja u hotelu “Drina”.

Policijska uprava Bijeljina je povodom proslava drugarskih i maturskih večeri preduzela niz preventivnih aktivnosti s ciljem njihovog bezbjednog održavanja. Iz policije je najavljena pojačana kontrola na mjestima okupljanja i proslava, kao i svih učesnika u saobraćaju.

/Pan radio/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro svježe sa malom do umjerenom oblačnošću, a oko rijeka i po kotlinama sa maglom. Tokom dana sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i malo toplije sa prijatnom temperaturom bez vrućine. Vjetar slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 9°C do 14°C, na jugu do 18°C.
Planirana isključenja električne energije za 16. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Razlog prekida isporuke Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS D.Crnjelovo 2 Jedan NN izlaz Izrada priključka.          10:00 11:30 TS 
Informacija o vodosnabdijevanju – 16.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 07:00 do 13:00 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Dobrovoljačke Garde, Kralja Dragutina, Semberskih ratara i Petra Lubarde u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu