×

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Dragica Kovač danas je u Bijeljini sa gradonačelnikom Mićom Mićićem zvanično otvorila Sajam turizma i gastrokulture.

Foto: InfoBijeljina
 

Kovačeva se prethodno sastala sa gradonačelnikom u zgradi Gradske uprave, gdje su na sastanku prisustvovali i predstavnici turističkih organizacija Bijeljine i Vojvodine, te lokalni privrednici. 

Na sastanku su, kako je ranije i najavljeno, turističke organizacije Vojvodine i Bijeljine potpisale sporazum o partnerstvu u organizaciji Sajma turizma i gastrokulture. 

Predsjednik Turističke organizacije grada Bijeljina Radosav Đokić rekao je da je prijavljen do sada rekordan broj učesnika, koji će svoje proizvode izložiti danas i sutra na 1.000 metara kvadratnih zatvorenog prostora. 

On je istakao da ovaj prostor nije bio dovoljan da primi sve zainteresovane izlagače, te najavio da će Turistička organizacija, koja je organizator manifestacije, nastojati da sljedeće godine obezbijedi veći izložbeni prostor. 

/InfoBijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (24.08): Ujutro promjenjljivo do pretežno oblačno na zapadu i sjeveru, u ostalim predjelima s umjerenom oblačnošću, a na jugu vedro. Tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima, uz promjenjljivu oblačnost i rast oblaka nestabilnosti. Popodne sa mjestimičnim pljuskovima i rijeđom grmljavi
Planirana isključenja električne energije za 25. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak DV 10 kV Novo selo Naseljena mjesta: Popovi, Dijelovi, Novo Selo, ulica Dimitrija Tucovića od semafora prema Žitoprometu,i dio ul
Informacija o vodosnabdijevanju – 23.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Vasilija Ostroškog, Petra Lubarde, V
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu