×

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Dragica Kovač danas je u Bijeljini sa gradonačelnikom Mićom Mićićem zvanično otvorila Sajam turizma i gastrokulture.

Foto: InfoBijeljina
 

Kovačeva se prethodno sastala sa gradonačelnikom u zgradi Gradske uprave, gdje su na sastanku prisustvovali i predstavnici turističkih organizacija Bijeljine i Vojvodine, te lokalni privrednici. 

Na sastanku su, kako je ranije i najavljeno, turističke organizacije Vojvodine i Bijeljine potpisale sporazum o partnerstvu u organizaciji Sajma turizma i gastrokulture. 

Predsjednik Turističke organizacije grada Bijeljina Radosav Đokić rekao je da je prijavljen do sada rekordan broj učesnika, koji će svoje proizvode izložiti danas i sutra na 1.000 metara kvadratnih zatvorenog prostora. 

On je istakao da ovaj prostor nije bio dovoljan da primi sve zainteresovane izlagače, te najavio da će Turistička organizacija, koja je organizator manifestacije, nastojati da sljedeće godine obezbijedi veći izložbeni prostor. 

/InfoBijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro promjenljivo i pretežno oblačno i uglavnom suvo. Tokom dana promjenjljivo uz sunčane intervale, a popodne nestabilno, mjestimično sa kišom ili pljuskovima na istoku i sjeveroistoku. Dnevna temperatura u blagom opadanju. Minimalna temperatura vazduha od 6°C do 11°C, na planinama od 3°C. Na
Planirana isključenja električne energije u četvrtak, 23. 5. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS Cik-cak Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz ulica Zmaj Jovina Vrijeme prekida isporuke: 08:00-10:00   Elektroenergetski objekat: TS D. Bukovica 3 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz prema Tešanovićima Vrijeme prekida isporu
Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda, 22.05.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u ulicama Svetog Save, Stefana Dečanskog i Neznanih junaka u Bijeljini, Meše Selimovića u Janji, uključujući sve manje priklj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu