×

Službenici Policijske uprave Bijeljina sankcionisali su 101 vozača zbog prisustva alkohola u krvi, od 612 ukupno kontrolisanih učesnika u saobraćaju, u okviru republičke akcije pojačane kontrole, sa akcentom na kontroli prisustva alkohola i droge ili psihoaktivnih lijekova u organizmu.

Ilustracija


Od ukupnog broja kontrolisanih od četvrtka do nedjelje, od 7. do 10. marta, 550 učesnika podvrgnuto je kontroli prisustva alkohola u krvi, od čega je sankcionisano njih 104. 

Dvanaest vozača je privedeno i zadržano do istrežnjenja ili oporavka, a kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola više od 1,5 promila aklohola u krvi ili su odbili alkotestiranje, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina. 

Zbog odbijanja da se izvrši testiranje na prisustvo opojnih sredstava, šest učesnika je sankcionisano i isključeno iz saobraćaja. 

Evidentirano je i 176 ostalih prekršaja za koje su izdati prekršajni nalozi. 

Iz Policijske uprave Bijeljina apeluju da vozači motornih vozila poštuju zakonske odredbe, prilagođavaju vožnju uslovima na kolovozu, ne počinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i tako zaštite sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju.

PU Bijeljina

SERVISNE INFORMACIJE
U jutarnjim i prijepodnevnim časovima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i suvo. U drugom dijelu naoblačenje i postepen pad temperature, najprije na sjeverozapadu gdje se očekuje kiša mjestimično. U večernjim časovima kiša u većini sjevernih, istočnih i centralnih predjela uz osjetno zahlađenje
Planirana isključenja električne energije u utorak, 26. 3. 2019:     Elektroenergetski objekat: TS Golo Brdo 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS Bogdanovića 1 Područje bez napajanja: 1 NN izlaz: ul. Baje Stanišića Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   El
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 25. 3. 2019.  Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Hercegovačka u Bijeljini, Bijeljinska u Janji i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na
HIT NEDJELJE
HIT NEDELJE 22-29 mart
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co