×

Službenici Policijske uprave Bijeljina sankcionisali su 101 vozača zbog prisustva alkohola u krvi, od 612 ukupno kontrolisanih učesnika u saobraćaju, u okviru republičke akcije pojačane kontrole, sa akcentom na kontroli prisustva alkohola i droge ili psihoaktivnih lijekova u organizmu.

Ilustracija


Od ukupnog broja kontrolisanih od četvrtka do nedjelje, od 7. do 10. marta, 550 učesnika podvrgnuto je kontroli prisustva alkohola u krvi, od čega je sankcionisano njih 104. 

Dvanaest vozača je privedeno i zadržano do istrežnjenja ili oporavka, a kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola više od 1,5 promila aklohola u krvi ili su odbili alkotestiranje, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina. 

Zbog odbijanja da se izvrši testiranje na prisustvo opojnih sredstava, šest učesnika je sankcionisano i isključeno iz saobraćaja. 

Evidentirano je i 176 ostalih prekršaja za koje su izdati prekršajni nalozi. 

Iz Policijske uprave Bijeljina apeluju da vozači motornih vozila poštuju zakonske odredbe, prilagođavaju vožnju uslovima na kolovozu, ne počinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i tako zaštite sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju.

PU Bijeljina

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro promjenljivo i pretežno oblačno i uglavnom suvo. Tokom dana promjenjljivo uz sunčane intervale, a popodne nestabilno, mjestimično sa kišom ili pljuskovima na istoku i sjeveroistoku. Dnevna temperatura u blagom opadanju. Minimalna temperatura vazduha od 6°C do 11°C, na planinama od 3°C. Na
Planirana isključenja električne energije u četvrtak, 23. 5. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS Cik-cak Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz ulica Zmaj Jovina Vrijeme prekida isporuke: 08:00-10:00   Elektroenergetski objekat: TS D. Bukovica 3 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz prema Tešanovićima Vrijeme prekida isporu
Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda, 22.05.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u ulicama Svetog Save, Stefana Dečanskog i Neznanih junaka u Bijeljini, Meše Selimovića u Janji, uključujući sve manje priklj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu