×

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini podiglo je optužnicu protiv navijača Crvene zvezde Marka Zarića zvanog Čupo i Petra Bujinovića iz Bijeljine zbog krvave tuče u kojoj je ubijen navijač Partizana Aleksandar Pantić iz Bijeljine.

Tuča se dogodila 15. septembra prošle godine na parkingu ispred hotela "Sveti Stefan" u Dvorovima kod Bijeljine.

U optužnici se navodi da su se Zarić i Bujinović s navijačima iz Beograda dogovorili da se fizičiki obračunaju s navijačima najvećeg rivala u Bijeljini. Sa sobom su poneli motke, letve, držalice i slično, pa su se podelili u više grupa i na parkingu čekali dolazak navijača Partizana.

Po njihovom dolasku, grupe su krenule jedna prema drugoj, pri čemu je Marko Zarić pesnicom udario Aleksandra Pantića u glavu, usled čega je on pao na asfalt. Potom su ga Zarić i Bujinović zajedno udarali po glavi držalicom i drvenom motkom, nanevši mu višestruke povrede, uglavnom glave, usled kojih je podlegao na putu za Klinički centar Srbije.

O kakvim se povredama radilo, najbolje svedoči činjenica da su u optužnici opisane u 330 reči, a uglavnom je reč o višestrukim prelomima lobanje i nagnječenjima glave.

DOGOVORENA TUČA

U tuči u Bijeljini teško je povređen i Boris Kašiković. Motiv za obračun navijača navodno je bio grafit koji su navijači Crvene zvezde ispisali na jednoj zgradi u centru Bijeljine a navijači Partizana prekrečili. Nakon toga je dogovorena tuča, u kojoj je učestvovalo 20 navijača. Najmlađi učesnik tuče imao je 17, a najstariji 45 godina.

/Večernje novosti/

SERVISNE INFORMACIJE
U jutarnjim i prijepodnevnim časovima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i suvo. U drugom dijelu naoblačenje i postepen pad temperature, najprije na sjeverozapadu gdje se očekuje kiša mjestimično. U večernjim časovima kiša u većini sjevernih, istočnih i centralnih predjela uz osjetno zahlađenje
Planirana isključenja električne energije u utorak, 26. 3. 2019:     Elektroenergetski objekat: TS Golo Brdo 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS Bogdanovića 1 Područje bez napajanja: 1 NN izlaz: ul. Baje Stanišića Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   El
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 25. 3. 2019.  Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Hercegovačka u Bijeljini, Bijeljinska u Janji i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na
HIT NEDJELJE
HIT NEDELJE 22-29 mart
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co