×

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini podiglo je optužnicu protiv navijača Crvene zvezde Marka Zarića zvanog Čupo i Petra Bujinovića iz Bijeljine zbog krvave tuče u kojoj je ubijen navijač Partizana Aleksandar Pantić iz Bijeljine.

Tuča se dogodila 15. septembra prošle godine na parkingu ispred hotela "Sveti Stefan" u Dvorovima kod Bijeljine.

U optužnici se navodi da su se Zarić i Bujinović s navijačima iz Beograda dogovorili da se fizičiki obračunaju s navijačima najvećeg rivala u Bijeljini. Sa sobom su poneli motke, letve, držalice i slično, pa su se podelili u više grupa i na parkingu čekali dolazak navijača Partizana.

Po njihovom dolasku, grupe su krenule jedna prema drugoj, pri čemu je Marko Zarić pesnicom udario Aleksandra Pantića u glavu, usled čega je on pao na asfalt. Potom su ga Zarić i Bujinović zajedno udarali po glavi držalicom i drvenom motkom, nanevši mu višestruke povrede, uglavnom glave, usled kojih je podlegao na putu za Klinički centar Srbije.

O kakvim se povredama radilo, najbolje svedoči činjenica da su u optužnici opisane u 330 reči, a uglavnom je reč o višestrukim prelomima lobanje i nagnječenjima glave.

DOGOVORENA TUČA

U tuči u Bijeljini teško je povređen i Boris Kašiković. Motiv za obračun navijača navodno je bio grafit koji su navijači Crvene zvezde ispisali na jednoj zgradi u centru Bijeljine a navijači Partizana prekrečili. Nakon toga je dogovorena tuča, u kojoj je učestvovalo 20 navijača. Najmlađi učesnik tuče imao je 17, a najstariji 45 godina.

/Večernje novosti/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro promjenljivo i pretežno oblačno i uglavnom suvo. Tokom dana promjenjljivo uz sunčane intervale, a popodne nestabilno, mjestimično sa kišom ili pljuskovima na istoku i sjeveroistoku. Dnevna temperatura u blagom opadanju. Minimalna temperatura vazduha od 6°C do 11°C, na planinama od 3°C. Na
Planirana isključenja električne energije u četvrtak, 23. 5. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS Cik-cak Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz ulica Zmaj Jovina Vrijeme prekida isporuke: 08:00-10:00   Elektroenergetski objekat: TS D. Bukovica 3 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz prema Tešanovićima Vrijeme prekida isporu
Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda, 22.05.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u ulicama Svetog Save, Stefana Dečanskog i Neznanih junaka u Bijeljini, Meše Selimovića u Janji, uključujući sve manje priklj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu