×

Mediji u Srbiji danas pišu o novom skandalu u kojem se navodno našla popularna pjevačica Dara Bubamara.

Dara Bubamara; foto: ilustracija
 

Naime, kako piše "Blic" internetom od noćas kruže fotografije na kojima je, navodno, pjevačica u veoma eksplicitnom izdanju.

Dodaje se da su fotografije izvučene iz video snimka koji je objavljen upravo na Instagram profilu Dare Bubamare, ali je nakon nekoliko minuta obrisan.

"Telegraf.rs" piše, pozivajući se na neimanovane izvorem da je pjevačica sama slučajno objavila video na Instagram "storiju".

U videu se vidi kako se gola žena "igra" seks igračkama, imitirajući da oralno zadovoljava muškarca, a mnogi korisnici interneta tvrde da na snimku nije uopšte Dara.

Ove sumnje možda su i opravdane jer je jako teško razaznati da li je zaista riječ o Dari Bubamari.

"Puls" piše da ona nije nešto pretjerano zabrinuta zbog ovih fotografija, te da je mirno nastavila sa svakodnevnim aktivnostima.

Pjevačica, međutim, nije komentarisala navode medija u Srbiji.

Nezavisne

SERVISNE INFORMACIJE
U jutarnjim i prijepodnevnim časovima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i suvo. U drugom dijelu naoblačenje i postepen pad temperature, najprije na sjeverozapadu gdje se očekuje kiša mjestimično. U večernjim časovima kiša u većini sjevernih, istočnih i centralnih predjela uz osjetno zahlađenje
Planirana isključenja električne energije u utorak, 26. 3. 2019:     Elektroenergetski objekat: TS Golo Brdo 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS Bogdanovića 1 Područje bez napajanja: 1 NN izlaz: ul. Baje Stanišića Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   El
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 25. 3. 2019.  Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Hercegovačka u Bijeljini, Bijeljinska u Janji i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na
HIT NEDJELJE
HIT NEDELJE 22-29 mart
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co