×

Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ raspisala je Konkurs za upis polaznika na Program osposobljavanja operatera na CNC mašinama za obradu drveta.

Ilustracija

Konkurs je otvoren do 8. marta 2019. godine, a biće upisana 24 polaznika.

Iz ove Javne ustanove podsjećaju da polaznik mora biti punoljetan, ne može biti u statusu učenika ili studenta, kao i da mora imati završenu najmanje srednju školu, odnosno, imati psihofizičke sposobnosti za savladavanje programa.

Program se izvodi na osnovu saglasnosti dobijenih od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Zavoda za obrazovanje odraslih, a polaznicima će nakon polaganja ispita biti izdata uvjerenja o osposobljenosti.

Teorijska i praktična nastava izvodi se u skladu sa Programom osposobljavanja za operatere na CNC mašinama za obradu drveta, a upis i cijena će zavisiti od broja kandidata i biće naknadno određena.

Uz prijavu sa adresom i brojem telefona, kandidati moraju dostaviti i original ili ovjerenu kopiju razrednih svjedočanstava i završnog svjedočanstva srednje škole, izvoda iz matične knjige rođenih, a ljekarsko uvjerenje se dostavlja prije početka nastave.

Dokumenti se dostavljaju na adresu: JU Tehnička škola „Mihajlo Pupin“, Račanska ulica bb, 76 300 Bijeljina.

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefon 055 250 386, svakim radnim danom od 8:00 do 13:00 časova, a tekst Konkursa je na linku:

http://www.gradbijeljina.org/UcitaneSlike/admin/Dokumenti/konkurs-za-upis-polaznika-na-program-osposobljavanja-operatera-na-cnc-masinama-za-obradu-drveta.pdf

Pan / Gradska uprava

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro pretežno oblačno sa kišom mestimično. Tokom dana promjenljivo oblačno uz kraće sunčane intervale, ali i nestabilno pa će biti lokalno kiše i pljuskova. Vjetar umjeren, uglavnom istočni. Najviša dnevna temperatura od 17°C do 23°C. U sredu(24.04): Ujutro pretežno oblačno sa kišom u severni
Planirana isključenja električne energije u četvrtak, 25. 4. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS Gajevi 4 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 09:00-12:00   Elektroenergetski objekat: TS Brijesnica 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski
Informacija o vodosnabdijevanju – petak 26.04.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u petak (26.04.2019.), u vremenu od 09:00 do 13:00 časova, vode neće biti u ulicama: Raje Baničića u Bijeljini i Dimitrija Lopandića u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Zb
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co