×

Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ raspisala je Konkurs za upis polaznika na Program osposobljavanja operatera na CNC mašinama za obradu drveta.

Ilustracija

Konkurs je otvoren do 8. marta 2019. godine, a biće upisana 24 polaznika.

Iz ove Javne ustanove podsjećaju da polaznik mora biti punoljetan, ne može biti u statusu učenika ili studenta, kao i da mora imati završenu najmanje srednju školu, odnosno, imati psihofizičke sposobnosti za savladavanje programa.

Program se izvodi na osnovu saglasnosti dobijenih od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Zavoda za obrazovanje odraslih, a polaznicima će nakon polaganja ispita biti izdata uvjerenja o osposobljenosti.

Teorijska i praktična nastava izvodi se u skladu sa Programom osposobljavanja za operatere na CNC mašinama za obradu drveta, a upis i cijena će zavisiti od broja kandidata i biće naknadno određena.

Uz prijavu sa adresom i brojem telefona, kandidati moraju dostaviti i original ili ovjerenu kopiju razrednih svjedočanstava i završnog svjedočanstva srednje škole, izvoda iz matične knjige rođenih, a ljekarsko uvjerenje se dostavlja prije početka nastave.

Dokumenti se dostavljaju na adresu: JU Tehnička škola „Mihajlo Pupin“, Račanska ulica bb, 76 300 Bijeljina.

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefon 055 250 386, svakim radnim danom od 8:00 do 13:00 časova, a tekst Konkursa je na linku:

http://www.gradbijeljina.org/UcitaneSlike/admin/Dokumenti/konkurs-za-upis-polaznika-na-program-osposobljavanja-operatera-na-cnc-masinama-za-obradu-drveta.pdf

Pan / Gradska uprava

SERVISNE INFORMACIJE
U srijedu, 20.02.2019. Sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 14°C. U četvrtak, 21.02.2019. u Hercegovini sunčano
Planirana isključenja električne energije u srijedu, 20. 2. 2019:   Elektroenergetski objekat: ТS V. Оbаrskа cеntаr Područje bez napajanja: Јеdаn NN izlаz prеmа stаdiоnu Vrijeme prekida isporuke: 08:30-14:00   Elektroenergetski objekat: ТS Gоrnji Маgnојеvić Područje bez napajanja: Јеdаn NN izlаz prеmа grоblјu Vrijeme prekida isporu
Informacija o vodosnabdjevanju u srijedu, 20. 2. 2019.  Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Jovana Raškovića i Ljubomira Nenadovića u Bijeljini, uključujući i sve manje p
HIT NEDJELJE
Glasajte za najljepše strane novogodišnje pjesme
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co