×

Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ raspisala je Konkurs za upis polaznika na Program osposobljavanja operatera na CNC mašinama za obradu drveta.

Ilustracija

Konkurs je otvoren do 8. marta 2019. godine, a biće upisana 24 polaznika.

Iz ove Javne ustanove podsjećaju da polaznik mora biti punoljetan, ne može biti u statusu učenika ili studenta, kao i da mora imati završenu najmanje srednju školu, odnosno, imati psihofizičke sposobnosti za savladavanje programa.

Program se izvodi na osnovu saglasnosti dobijenih od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Zavoda za obrazovanje odraslih, a polaznicima će nakon polaganja ispita biti izdata uvjerenja o osposobljenosti.

Teorijska i praktična nastava izvodi se u skladu sa Programom osposobljavanja za operatere na CNC mašinama za obradu drveta, a upis i cijena će zavisiti od broja kandidata i biće naknadno određena.

Uz prijavu sa adresom i brojem telefona, kandidati moraju dostaviti i original ili ovjerenu kopiju razrednih svjedočanstava i završnog svjedočanstva srednje škole, izvoda iz matične knjige rođenih, a ljekarsko uvjerenje se dostavlja prije početka nastave.

Dokumenti se dostavljaju na adresu: JU Tehnička škola „Mihajlo Pupin“, Račanska ulica bb, 76 300 Bijeljina.

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefon 055 250 386, svakim radnim danom od 8:00 do 13:00 časova, a tekst Konkursa je na linku:

http://www.gradbijeljina.org/UcitaneSlike/admin/Dokumenti/konkurs-za-upis-polaznika-na-program-osposobljavanja-operatera-na-cnc-masinama-za-obradu-drveta.pdf

Pan / Gradska uprava

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (24.08): Ujutro promjenjljivo do pretežno oblačno na zapadu i sjeveru, u ostalim predjelima s umjerenom oblačnošću, a na jugu vedro. Tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima, uz promjenjljivu oblačnost i rast oblaka nestabilnosti. Popodne sa mjestimičnim pljuskovima i rijeđom grmljavi
Planirana isključenja električne energije za 25. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak DV 10 kV Novo selo Naseljena mjesta: Popovi, Dijelovi, Novo Selo, ulica Dimitrija Tucovića od semafora prema Žitoprometu,i dio ul
Informacija o vodosnabdijevanju – 23.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Vasilija Ostroškog, Petra Lubarde, V
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu