×
Ilustracija

 

Zbog osnova sumnje da su počinili krivična djela iz oblasti zloupotrebe droge u Bijeljini je u drugoj polovini 2018. godine uhapšeno 11 lica, navodi se u izvještaju Policijske uprave.

Tužilaštvu je prijavljeno 13 osumnjičenih, od kojih su šest povratnici u izvršenju krivičnih djela. 

U drugoj polovini prošle godine na području grada otkriveno je 12 krivičnih djela neovlašćene proizvodnje i prometa droge i sedam krivičnih djela omogućavanja uživanja droge. 

Policija je u ovom periodu u Bijeljini pronašla i oduzela više od dva kilograma marihuane, 54 grama kokaina, 43 grama spida, 271 komad droge ekstazi, 6.350 komada medicinske droge, 21 stabljika i 309 sjemenki indijske konoplje. 

Zbog prekršaja u vezi sa konzumiranjem droge i učestvovanja u saobraćaju policija je pokrenula prekršajne postupke protiv 27 lica. 

Na cjelokupnom području Policijske uprave Bijeljina u drugoj polovini prošle godine nadležnim tužilaštvima podneseno je 15 izvještaja o izvršenim krivičnim djelima protiv 17 osumnjičenih. 

Oni se terete za 14 krivičnih djela nedozvoljene proizvodnje i prometa droge i osam krivičnih djela omogućavanja uživanja droge. 

U ovom periodu pronađeno je i oduzeto više od pet kilograma marihuane, 54 grama kokaina, 43 grama spida, 272 komada droge ekstazi, 6.350 komada medicinske droge, 309 sjemenki indijske konoplje i 233 stabljike indijske konoplje.

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (24.08): Ujutro promjenjljivo do pretežno oblačno na zapadu i sjeveru, u ostalim predjelima s umjerenom oblačnošću, a na jugu vedro. Tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima, uz promjenjljivu oblačnost i rast oblaka nestabilnosti. Popodne sa mjestimičnim pljuskovima i rijeđom grmljavi
Planirana isključenja električne energije za 25. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak DV 10 kV Novo selo Naseljena mjesta: Popovi, Dijelovi, Novo Selo, ulica Dimitrija Tucovića od semafora prema Žitoprometu,i dio ul
Informacija o vodosnabdijevanju – 23.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Vasilija Ostroškog, Petra Lubarde, V
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu