Menu

U Bijeljini četiri dana slavlja povodom 8. marta

  • Autor Nenad Popović

Telefoni ugostiteljskih objekata širom Republike Srpske usijani su od poziva gostiju kako bi na vrijeme rezervisali mjesto za proslavu povodom Međunarodnog dana žena - 8. marta, koji će se ove godine zbog epidemiološke situacije slaviti danima.

Foto: Ilustracija/Pixabay
Ugostitelji kažu da je interesovanje za proslavu Dana žena veliko, te da su rezervacije uveliko počele. U većini lokala goste će zabavljati lokalni bendovi s obzirom na to da je muzika uživo dozvoljena od ponedjeljka.

Proslava neće izostati ni u Bijeljini, gdje su telefoni restorana i kafića danima usijani.
 
- Sa proslavom povodom Dana žena počinjemo 5. marta. Svih dana će biti organizovana muzika uživo, a slavlje će počinjati u 18 časova i trajaće do 22  časa - kazao je upravnik restorana “Pet jezera” Bijeljina Vasko Lakić.
 
Dodao je da su sva mjesta u lokalu za 7. i 8. mart popunjena, te da je još malo mjesta ostalo za petak i subotu.
 
- Ulaz je slobodan, ali zbog velikog interesovanja, rezervacije su obavezne. Cijene hrane i pića se tih dana neće mijenjati - istakao je Lakić.

Putovanja
 
Pandemija nije spriječila pripadnice ljepšeg pola da i ove godine negdje otputuju i tako obilježe Dan žena. Kako ističu u turističkim agencijama u Srpskoj, najveće interesovanje vlada za Istanbul, kao i za destinacije u regionu.
 
/Glas Srpske/