Menu
Slogan

Policijski izvještaji

  • Autor Nenad Popović

Policijska stanica Bijeljina 2, 27.02.2021. godine oko 23,15časova primila je prijavu, da je u ulici Srpske vojske u Bijeljini došlo do konflikta između više NN lica.

Po prijavi, odmah su postupili policijski službenici koji su izašli na lice mjesta. Po izjavi oštećenog N.S., dva NN muška lica su razbila stakla na njegovom putničkom automobilu.

Operativnim radom policijski službenici došli su do izvršilaca. Utvrđeno je da se radi o S.P. i V.K. obojica iz Bijeljine.

Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini kojem sledi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu '' Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari '' protiv S.P. i V.K.

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, 28.02.2021. godine, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka u ulici Neznanih junaka u Bijeljini zaustavili su putničko motorno vozilo Škoda Oktavia kojim je upravljalo lice R.B.

U momentu kontrole R.B. nije posjedovao vozačku dozvolu, kao i zadnju registarsku tablicu na putničkom automobilu.

Provjerom u registru novčanih kazni, utvrđeno je da R.B. ima novčani dug u iznosu od 6.385 KM po osnovu prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, te da mu je u skaldu sa Zakonom dva puta oduzimana i poništavana vozačka dozvola kao mladom vozaču.

Pored, navedenog uvidom u karton vozača utvrđeno je da, isti ima i devet kaznenih bodova.

Od lica R.B. automobil je oduzet, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog gore navedenih prekršaja Osnovnom sudu u Bijeljini.